Let's do this!

1 op 1 coaching traject voor medewerkers in de sector Zorg & Welzijn

Wees eens eerlijk...

Gaat dit over jou?

Jouw aandacht gaat altijd eerst naar een ander. Je hebt weinig tijd voor jezelf en in je eigen tijd ben je regelmatig met je werk bezig. Je bent -zowel op je werk als privé- soms het overzicht kwijt en hebt het gevoel dat je achter de feiten aanloopt.
‘Loslaten’ is lastig... Het klinkt zo makkelijk, maar HOE dan? De vraag ‘Doe ik het wel goed genoeg?’ en een gevoel van twijfel zijn herkenbaar voor jou. Je wilt het zo graag goed doen. Die hoge verwachtingen van jezelf, die helpen niet… Je weet over het algemeen prima wat een cliënt nodig heeft. Maar weet je ook voldoende wat je zelf nodig hebt? En ALS je dat al weet, hoe ga je dat dan in hemelsnaam ook echt DOEN?

Is dit herkenbaar?

Dan is dit traject echt iets voor jou!

Hoe zou het voor je zijn als...

Je meer tijd (en aandacht) voor jezelf hebt
Je daadwerkelijk weet wat ‘loslaten’ voor jou betekent en hoe je dat kunt doen
Je meer ontspanning ervaart
Je meer balans hebt in je werk en privé leven
Je weet wat voor jou belangrijk is en wat voor jou het beste werkt
Je overzicht hebt en meer focus ervaart
Je weet wat jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten EN je weet hoe je dat kunt bereiken

Dat kan! Meld je dan nu aan voor mijn coaching traject Let's do this

Een individueel traject

Wat houdt het traject in?

Het is een individueel traject, speciaal ontwikkeld voor jou en gericht op dat waar jij tegenaan loopt. We focussen ons op dat wat jij anders of beter wilt, op dat waar jij een positieve verandering wilt creëren. Tijdens het traject gebruik ik afwisselende methodes, zoals coach-gesprekken (online en/of offline, afhankelijk van je woonplaats), opdrachten, video’s, oefeningen, enz.
Na dit traject zit je beter in je vel, ervaar je meer focus en balans (zowel in je werk als privé), weet je wat voor jou belangrijk is, wat het beste voor je werkt en hoe je dat kunt bereiken (DOEN!).
Het traject heeft een looptijd van 12 weken, aan de hand van de volgende 5 fases.
Samen bepalen we waar je nu staat en gaan we op onderzoek uit: Waar loop je tegen aan? Wat wil je anders? Hoe ziet jouw ideale situatie eruit?
Wat vind jij belangrijk? Om een positieve verandering te creëren, gaan we naar een stukje bewustwording, zelfkennis en inzicht. Hoe werkt jouw gedachtegang en wat zijn jouw overtuigingen? Wees niet bang, het wordt niet zweverig! Het is juist heel praktisch en handig om dit beter van jezelf te weten, want dat gaat je in vervolgsituaties ook helpen!
Wat is op dit moment het belangrijkst en waar wil je NU mee aan de slag? Ben je er klaar voor? Daar gaan we!
Yes! Werk aan de winkel! Je gaat oefenen, uitproberen wat jou helpt en uitvinden wat het beste werkt voor jou.
De kracht van herhaling. Samen maken we jouw ‘succesformule’, zodat je in de toekomst ook iets tastbaars hebt en in kunt zetten als je het nodig hebt.

Jouw investering

Traject
Let's do this
997incl. BTW
  • 1 op 1 coaching
  • Op maat gemaakt traject
  • Betaling in 2 termijnen mogelijk

Veelgestelde vragen

Hoe intensief is het traject?
In de 12 weken dat het traject duurt, doorlopen we 5 fases. In iedere fase hebben wij een contactmoment. Daarnaast krijg je opdrachten en/of oefeningen. Gemiddeld mag je ervan uitgaan dat je 1 à 1,5 uur per week met het traject bezig bent.
Ik werk niet in de sector Zorg & Welzijn, is dat een probleem?
Geen probleem. Trajecten bij Welkom Welzijn zijn ontwikkeld voor medewerkers in de sector Zorg & Welzijn, maar als je je in bovenstaande punten herkent kan het ook passend zijn voor jou.
Welke mogelijkheden zijn er betreft de financiering van een traject?
Je kunt een traject zelf betalen, in één keer of in twee termijnen. Daarnaast is het in veel gevallen zo dat je werkgever ook (een deel) van de kosten op zich kan nemen. In de meeste cao’s is wel iets vastgelegd over ‘potjes’ omtrent scholing en ontwikkeling, waarmee je ook een traject bij Welkom Welzijn kan financieren. Er zijn dus een aantal verschillende mogelijkheden. Benieuwd naar die van jou? Vraag het eens na bij je leidinggevende, de P&O afdeling, of mail je vraag naar info@welkomwelzijn.nl.
Ik twijfel…
“Bij twijfel niet doen” wordt vaak gezegd. Een beetje een dooddoener als je het mij vraagt... Liever kijk ik met je mee waar je twijfel vandaan komt. Vraag een gratis gesprek met me aan, dan zorgen we samen voor duidelijkheid. Zodat je in ieder geval met zekerheid kan zeggen of je je wel of niet wilt aanmelden voor het traject. Meld je hier direct aan voor een gratis (online) sessie.

Persoonlijke begeleiding

Coaching bij Welkom Welzijn

Wat is ‘coaching’? Bij Welkom Welzijn gaan we uit van de volgende uitleg: “Coaching is persoonlijke begeleiding die erop gericht is jou inzicht te geven en je te ondersteunen bij het creëren en bereiken van een positieve verandering”.

Is dit traject iets voor jou?
Meld je dan nu aan!